Termeni si Conditii de utilizare site

Termeni si conditii

Pentru accesarea acestui site web este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Ce reprezinta  coduri-de-reducere.eu ?

coduri-de-reducere.eu este un site de afiliere cu oferta de coduri si reduceri, prin care te ajutam să descoperi cele mai bune oferte , coduri reducere si promotii de la magazine online. Coduri-de-reducere.eu functionează utilizând marketingul afiliat.

Utilizatorul/vizitatorul este orice vizitator al site-ului, care folosește Cupoanele/codurile sau profita de oferte.

Comerciant/ advertiser este magazinul online care vinde produsul/serviciile fizice si cu care noi avem o colaborare.

Folosirea și accesarea site-lui este gratuită pentru orice persoană, atâta timp cât vizitatorii respectă termenii și condițiile acestora.

 

www.coduri-de-reducere.eu isi desfasoara activitatea pe marketing afiliat și lucrează direct cu diferițe magazine online/platform de afiliere din România . Din motive logistice sau din motive ce nu țin de noi (cum ar fi nefurnizarea de date complete de catre un magazin (site), accesare de către un utilizator a unui articol scris în urmă cu mai mult timp, politica magazinelor privind reducerile, schimbarea prețurilor în funcție de politica acest magazine, și nelimitându-se la cele pe care le-am descris aici) pot aparea diferențe între informațiile pe care le veți găsi pe site-ul  www.coduri-de-reducere.eu și informațiile pe care le veți găsi pe site-ul magazinelor online care vând aceste produse privind prețurile produselor și disponibilitatea lor.

Dreptul de proprietate

Toate articolele/postarile din website, sunt protecția legilor privind dreptul de proprietate intelectuală. Este interzisă reproducerea sau copierea lor.Toate fotografiile (inclusiv descrierea lor) pe care le veți găsi pe site sunt proprietatea site-urilor pe care le promovam prin marketing afiliat. Prin urmare, orice reproducere sau copiere a acestora trebuie agreeată cu fiecare magazin/ website în parte.

 

Citirea și acceptarea termenilor și condițiilor

Pentru accesarea acestui site web este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor. Acest site funcționează utilizand marketing afiliat (a se vedea sectiunea “Descrierea serviciilor”, de mai jos). Site-ul  www.coduri-de-reducere.eu utilizează cookie-uri provenite de la terti.

 

Descrierea serviciilor

www.coduri-de-reducere.eu pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte și actualizate.  www.coduri-de-reducere.eu funcționează utilizând marketingul de afiliere, de aceea o comandă plasată prin intermediul site-ului nostru poate genera un comision pentru noi.

 

Ce este marketingul afiliat?

Marketing afiliat este o formă de marketing online care se bazează pe modele de plată pe performanță și Cost Per Acțiune (CPA). În marketingul afiliat, un comerciant denumit și advertiser răsplătește unul sau mai mulți afiliați (cum este www.coduri-de-reducere.eu) pentru fiecare acțiune efectuată pe site-ul său.

 

Neangajarea răspunderii

www.coduri-de-reducere.eu NU  poate fi făcut răspunzator în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site/platforma.

 

Ofertele si codurile de reducere de pe site-ul  www.coduri-de-reducere.eu sunt oferite în forma în care vin de la comerciant.  www.coduri-de-reducere.eu nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor direct de pe site-ul diferiților comercianți ale căror produse sunt promovate pe site-ul  www.coduri-de-reducere.eu se face pe propriul risc  www.coduri-de-reducere.eu nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).  www.coduri-de-reducere.eu își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții site-urilor de unde provin produsele respective. Din acest motiv,  www.coduri-de-reducere.eu NU  își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de către reprezentanții fiecărui comerciant.

 

www.coduri-de-reducere.eu nu răspunde de eventualele defecte ale produselor cumpărate prin intermediul site-ului nostru de pe site-ul diferiților comercianți. Toată responsabilitatea acestor defecte și prejudiciul moral adus  utilizatorul ui revin în sarcina comercianților.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință se va face direct cu comercianții care au spre vânzare ofertele prezentate, deci  www.coduri-de-reducere.eu nu este implicat în mod direct în procesul de vânzare a acestor produse ci acestea sunt prezentate pe  www.coduri-de-reducere.eu în scop informativ fiind considerate ca fiind utile potențialilor clienți.

 

Neangajarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile si ofertele prezentate pe site-ul  www.coduri-de-reducere.eu sunt cele comunicate de către fiecare comerciant în parte și pot sau nu să includă cheltuielile de livrare și alte cheltuieli necesare finalizării comenzii. Pentru fiecare comandă în parte  utilizatorul  are obligația să verifice pe site-ul fiecărui comerciant dacă aceste cheltuieli (sau oricare alte cheltuieli addiționale prețului de vânzare) sunt inluse sau nu în prețul de vânzare.

 

Neangajarea răspunderii pentru livrare

Pentru fiecare comandă/ produs plasată către unul dintre comercianți (indiferent de metodă: email, site, etc.)  utilizatorul  are obligația să verifice termenii de livrare inclusiv dacă va fi perceput un tarif de livrare suplimentar ce va fi plătit către firme de curierat.

 

Neangajarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se va face conform politicii fiecărui comerciant în parte,  www.coduri-de-reducere.eu nefiind implicat în niciun fel în acest proces.

 

Neangajarea răspunderii pentru garanția produselor. Politica de returnare

utilizatorul  are obligația să verifice politica de returnare și perioada de garanție a fiecărui produs comandat direct pe site-ul fiecărui comerciant,  www.coduri-de-reducere.eu neefind implicat în niciun fel în acest proces

 

Neangajarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

www.coduri-de-reducere.eu nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitata/ nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

www.coduri-de-reducere.eu nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări.  www.coduri-de-reducere.eu nu va putea fi făcut răspunzator pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

 

www.coduri-de-reducere.eu nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poarta proprietarii site-urilor în cauză.

NEWSLETTERE

Utilizatorul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla accesarea a butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Utilizatorul  declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat.

Încheierea acordului

www.coduri-de-reducere.eu își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare parasiti acest site.

Vizitarea în continuare a acestui site presupune ca înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile din această pagină.